Ajándékutalványok

Aktív pihenés a Balaton fővárosának szívében


Ön is sokszor bizonytalan és tanácstalan egy-egy ajándék, meglepetés kiválasztásakor? Ne görgessen tovább, Ön a legjobb helyen jár! Legyen bármilyen alkalom, egy pihentető kikapcsolódás, egy-egy felejthetetlen élmény és pláne az együtt, szeretteink körében eltöltött napok tuti a legszuperebb meglepetések egyike lesz. Ajándékozzon szeretteinek Abbázia Élményutalványt, és a siker garantált!

már 49 900 Ft-tól
Abbázia Élményutalvány - Önellátással

Ajándékot adni is és kapni is igazi öröm. Ezt nem vitatjuk mi sem. Az ajándékozás azonban akkor az igazi, ha mindez szívből jön. Nem kell feltétlenül ünnep vagy születésnap, jeles esemény, hogy meglepjük szeretteinket. Ajándékozzon Ön is extra Abbázia élményt, hiszen egy hamisítatlan keszthelyi Club Hotel kikapcsolódás mindig felejthetetlen pillanatokat ígér.

már 59 900 Ft-tól
Abbázia Élményutalvány - Reggelis ellátással

Mi a tökéletes ajándék? Sokan teszik fel maguknak ezt a kérdést, amire valljuk be nem olyan egyszerű a válasz. Vagy mégis?  A tökéletes ajándékhoz nem kellenek szavak, sem mondatok, hiszen a boldogságtól ragyogó szempárokból érezzük, hogy valóban jól választottunk. A legtökéletebb és legszebb ajándék a családdal, szeretteinkkel töltött idő, a közös élmények. Az Abbázia Club Hotel élményutalványa ezt a tökéletességet hordozza magában. Egyszerre ad törődést, szeretetet, kalandot, és örök élményt.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.