Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Abbázia Club Hotel***

8360 Keszthely, Erzsébet királyné útja 23.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Kedves Vendégeink! 

Nagy örömmel értesítjük Önöket, hogy apartmanszállónk 2021. május 1. napjától kezdődően újra működik azzal a feltétellel, hogy látogatása – egyelőre – kizárólag koronavírus ellen védett, valamint a felügyeletük alatt levő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek részére engedélyezett.

Koronavírus ellen védettnek azok a személyek minősülnek, akik erre vonatkozó védettségi igazolvánnyal, vagy az EESZT mobil applikációján keresztüli igazolással rendelkeznek és ezen igazolványukat, igazolásukat a szállodába való bejelentkezés során a recepciós munkatársak kérésére – a személyi azonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvánnyal együtt – bemutatják. Munkatársaink kizárólag csak a védettségi igazolvány, igazolás adatainak megismerésére jogosultak, de azokat semmilyen módon nem rögzíthetik.

Kétség esetén szükséges a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának igazolása is.

(A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatáról a 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelet, a koronavírus elleni védettségi igazolásról a 60/2021. (II.12.) Korm. rendelet rendelkezik, míg a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának ötödik fokozatát a 264/2021. (V.21.) Korm. rendelet szabályozza.)

Amennyiben Önök foglalásukat eredendően üzleti, gazdasági, vagy oktatási célból tették meg, úgy továbbra is várjuk Önöket szeretettel.

Jó egészséget kívánunk, és reméljük, hogy a járvány miatt megtett szigorú intézkedések mielőbb elérik céljukat és rövidesen újra vendégeink körében köszönthetjük Önöket!

Abbázia Club Hotel

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.