Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Abbázia Club Hotel Kék

8360 Keszthely, Erzsébet királyné útja 23.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Épületeink

Szállodánk 1 főépületből, és 7 db különálló melléképületből áll.

Főépületünkben (KÉK) étterem, drink-bár és a recepció várja Önt, a PIROS jelű épületben található kültéri medencét és szaunát pedig a felfrissülésre vágyóknak érdemes felkeresniük.

Kék épület - Főépület

A hotel főépülete, az Erzsébet királyné útja - Móricz Zsigmond – Csányi László – Vörösmarty utca négyes kereszteződésénél helyezkedik el. Itt található a recepció, a drink bár, valamint a Corso étterem. Vendégeink itt jelentkezhetnek be, valamint itt vehetik át és adhatják le a szobakulcsokat.

Sárga épület

A főépülettől 80 méterre, a Galamb utca és az Arany János utca sarkán fekvő épületünk mindössze két percnyire fekszik Keszthely Fő terétől és a Sétálóutca bejáratától.

Fehér épület

Közvetlenül a főépület mellet, a Vörösmarty utcában elhelyezkedő fehér homlokzatú épület.

Zöld épület

A főépülettől kb. 90 méterre, a Helikon Park sarkán található apartman blokk. Zöld épületünk fekszik a legközelebb a városi strandhoz.

Piros I. épület

A főépülettel átellenben, a Vörösmarty utcában lévő apartman blokkjaink, ahol a szauna és a szezonálisan üzemeltetett kültéri medence található.

Piros II. épület

A főépülettel átellenben, a Vörösmarty utcában lévő apartman blokkjaink, ahol a szauna és a szezonálisan üzemeltetett kültéri medence található.

Ezüst I. épület

A főépülettől 500 méterre fekvő épületszárnyak, amik csak gyalog közelíthetők meg; a Rákóczi utca Átrium-üzletsora felől vagy a Bem József utcából. Az "EZÜST 1" épületben szezonálisan üzemeltetett kültéri medence várja vendégeinket. Az épületektől 2 percnyi sétára fekszik a piac, 3 percre a Fő tér, valamint a Balatoni Kongresszusi Központ és Színház, illetve a Sétálóutca.

Ezüst II. épület

Gépkocsival érkező vendégeinknek szállodánk korlátozott számban, térítés ellenében zárt parkolóhelyet tud biztosítani. Helyfoglaláshoz érdeklődjön recepciónkon a +36 83/312-596-os számon!

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.