Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Abbázia Club Hotel Kék

8360 Keszthely, Erzsébet királyné útja 23.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Épületeink

Az Abbázia Club Hotelt hat, egymáshoz közelálló épületegyüttes alkotja, amelyek két-, négy-, illetve hatfős, teljesen felszerelt apartmanokat foglalnak magukban. Az egyes épületeket színekkel jelöltük.

Kék 

A főépületnek is tekinthető, kétszintes apartmanház az Erzsébet királyné útján egy, a Balatonhoz vezető, kevésbé forgalmas utcában található, amely magában foglalja az Abbázia Club Hotel valamennyi vendégét kiszolgáló recepciót, valamint reggelizőtermét és egy drink bárt is.

Sárga 

A főépület közelében, a Galamb utca és az Arany János utca sarkán fekvő épületünk mindössze két percnyire fekszik Keszthely Fő terétől és a sétálóutca bejáratától, és néhány percnyire a Balaton parttól.

Fehér 

A Kék épülethez csatlakozó, a Vörösmarty utcában elhelyezkedő, mindössze néhány apartmant magában foglaló, csendes épület.

Zöld 

A főépület közelében, a Helikon parkkal szemben található apartmanház a Balatonhoz és a városközponthoz való közelsége, valamint nyugodt környezete miatt is közkedvelt vendégeink körében.

Piros I. és II.

A főépület szomszédságában található kétszintes házak, melyekhez nemcsak kert, hanem szauna és szezonálisan nyitva tartó, kisebb kültéri medence is tartozik.

Ezüst I. és II. 

A főépülettől 500 méterre fekvő épületegyüttesben szépen berendezett, egyes esetekben galériás apartmanok, valamint szezonálisan üzemelő kültéri medence várja vendégeinket. Az épületektől néhány percnyi sétára található a városi piac, a Fő tér, valamint a Balatoni Kongresszusi Központ és Színház, illetve a sétálóutca.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.