Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Abbázia Club Hotel Kék

8360 Keszthely, Erzsébet királyné útja 23.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Épületeink

Szállodánk 1 főépületből, és 7 db különálló melléképületből áll.

Főépületünkben (KÉK) étterem, drink-bár és a recepció várja Önt, a PIROS jelű épületben található kültéri medencét és szaunát pedig a felfrissülésre vágyóknak érdemes felkeresniük.

Kék épület - Főépület

A hotel főépülete, az Erzsébet királyné útja - Móricz Zsigmond – Csányi László – Vörösmarty utca négyes kereszteződésénél helyezkedik el. Itt található a recepció, a drink bár, valamint a Corso étterem. Vendégeink itt jelentkezhetnek be, valamint itt vehetik át és adhatják le a szobakulcsokat.

Sárga épület

A főépülettől 80 méterre, a Galamb utca és az Arany János utca sarkán fekvő épületünk mindössze két percnyire fekszik Keszthely Fő terétől és a Sétálóutca bejáratától.

Fehér épület

Közvetlenül a főépület mellet, a Vörösmarty utcában elhelyezkedő fehér homlokzatú épület.

Zöld épület

A főépülettől kb. 90 méterre, a Helikon Park sarkán található apartman blokk. Zöld épületünk fekszik a legközelebb a városi strandhoz.

Piros I. épület

A főépülettel átellenben, a Vörösmarty utcában lévő apartman blokkjaink, ahol a szauna és a szezonálisan üzemeltetett kültéri medence található.

Piros II. épület

A főépülettel átellenben, a Vörösmarty utcában lévő apartman blokkjaink, ahol a szauna és a szezonálisan üzemeltetett kültéri medence található.

Ezüst I. épület

A főépülettől 500 méterre fekvő épületszárnyak, amik csak gyalog közelíthetők meg; a Rákóczi utca Átrium-üzletsora felől vagy a Bem József utcából. Az "EZÜST 1" épületben szezonálisan üzemeltetett kültéri medence várja vendégeinket. Az épületektől 2 percnyi sétára fekszik a piac, 3 percre a Fő tér, valamint a Balatoni Kongresszusi Központ és Színház, illetve a Sétálóutca.

Ezüst II. épület

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.