Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Abbázia Club Hotel Kék

8360 Keszthely, Erzsébet királyné útja 23.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

MIÉRT ÉPPEN KESZTHELY?

Keszthely, a közel húszezer lakost számláló város, a Balaton nyugati medencéjében fekszik, közvetlenül a tó partján, az idegenforgalmi szempontból szintén jelentős Hévíz szomszédságában.

A város nemcsak féltve őrzött Festetics-öröksége, de számtalan kulturális programja miatt is méltán érdemelte ki a Balaton fővárosa címet. Tavasztól őszig pezsgő szabadtéri rendezvények, fesztiválok, télen pedig a Balaton színház jó ízléssel válogatott műsora és a sokszínű tematikát bemutató múzeumok kínálata szórakoztatja a közönséget.

A Festetics kastély többszáz éves kora ellenére évről-évre képes megújulni, valami izgalmas mindig történik falai között vagy éppen a kastélyudvarban, amely néhány éve a szabadtéri színházi előadások mellett országos hírű zenei rendezvényeknek is otthont ad, akár az épület falára történő vetítéssel a háttérben.

A mindenki által kedvelt Balaton a strandoláson kívül gazdag sportolási lehetőséget kínál. Keszthely partmenti szépségei pedig nemcsak a móló mellett[W1]  felállított óriáskerékről, a tavasztól őszig közlekedő séta- és programhajókról, de a Balatoni Bringaúton tekerve is megcsodálhatók.


 

MIÉRT ÉPPEN AZ ABBÁZIA CLUB HOTEL?

Keszthelyi, több épületből álló apartmanházunk többsége egy-egy XIX. században épült villában kapott helyet, amelyek átalakítása során gondosan ügyeltünk azok eredeti külsejének és hangulatának megtartására.

Apartmanházaink sétatávolságra fekszenek a város Fő terétől és sétáló utcájától éppen úgy, mint a Balaton partjától és az ezernyi titkot rejtő, szintén a Festeticsek nyomát őrző Helikon parktól.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.