Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Abbázia Club Hotel***

8360 Keszthely, Erzsébet királyné útja 23.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / Kutyakozmetikai kezelések

Kutyakozmetikai kezelések

Aki járt már nálunk, az tudja, aki nem, annak pedig eláruljuk, hogy Kutyabarát szálloda lévén mi a család kis kedvencét is sok szeretettel és extra szolgáltatásokkal várjuk! Legtöbbünknél a kutya igazi családtagnak számít, ezért nem kérdés, hogy a pihenés ideje alatt is velünk van. 

Kutyakozmetikai kezelések 10%-os kedvezménnyel

Kis kedvencünk gazdijaként számos olyan kérdéssel találkozunk nap, mint nap, ami korábban, kutyás életünk előtt fel sem merült bennünk. Mivel etessük, kényeztessük kedvencünket? Mi a teendő, ha fáj valamije? Jöhet-e velünk nyaralni? És a sor itt még nem ér véget, hiszen megannyi egészen alapvető kihívások vagy apróbb, ám nem kevésbé fontos részletek foglalkoztathatnak még bennünket. A kutyakozmetika is ezek közé tartozik.

Közös élményszerzés - 4 lábú kényeztetés

Kutyás gazdiként fontos feladat a megfelelő ápolás és tisztaság, amiről már pihenésük alatt sem kell lemondaniuk, hiszen kedvencünknek is kijár a kényeztetés. Szállodánk kutyabarát szolgáltatásaira eddig is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a család minden tagja megtalálja a számára tökéletes pihenést és együtt tölthessék a szabadidejük minden percét. Legújabb kutyabarát szolgáltatásként szállóvendégeink részére Szente Adrienn, OKJ okleveles kutyakozmetikus a Pancsi kutyakozmetikai üzletében igénybe vehető szolgáltatások végösszegéből 10% kedvezményt biztosítunk.

A szolgáltatásokkal, bejelentkezéssel és az árakkal kapcsolatban bővebb információt szállodánk recepcióján, illetve a Pancsi Kutyakozmetika weboldalon kaphat.

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.