Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Abbázia Club Hotel Kék

8360 Keszthely, Erzsébet királyné útja 23.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Szolgáltatások

Szállodánkban a pihenés és kulturális kalandok mellett rengeteg élménnyel gazdagodhat. Szauna, medence, drink bár és kerékpárok állnak rendelkezésére, hogy a kikapcsolódás még több élménnyel és feltöltődéssel teli legyen.

Főépületünkben 24 órás recepción fogadjuk vendégeinket, ugyanitt széf is üzemel az értékek védelme érdekében. A recepció mellett interneteléréssel rendelkező számítógép sarok kapott helyett, hogy megkönnyítsük a tájékozódást és segítséget nyújtsunk a programválasztásban. Ha a kiválasztott programot magával vinné vagy megosztaná másokkal is, fénymásoló és fax is segítségére lehet. A keresés közben, ha megszomjazott volna, változatos italkínálattal állunk rendelkezésre 0-24 óráig drink bárunkban.

A kényeztető pihenés nem teljes wellness kalandok nélkül. Próbálja ki szauna épületünket a PIROS épületek udvarán, majd mártózzon meg hideg vizes merülő medencénkben a teljes felfrissülés érdekében! Vendégeink a fenti szolgáltatást minden nap 16 órától 21 óráig vehetik igénybe, szauna törölközőt a recepción biztosítunk.

Májustól szeptember végéig kültéri medencéink (a PIROS épület udvarán, valamint az EZÜST épületünk mellett) biztosítanak enyhülést a forró napokon.

Ha kétkerekű járműre pattanva barangolná be a környék látnivalóit, akkor érdeklődjön recepciónkon! 4 db női és 4 db férfi kerékpár várja az érdeklődőket, melyeket kedvezményes áron, 5 000 Ft / nap díj ellenében van lehetőség kibérelni.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.