Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Abbázia Club Hotel Kék

8360 Keszthely, Erzsébet királyné útja 23.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Abbázia Club Hotel Kék- Keszthely szívében

Abbázia csoportunk keszthelyi tagja; az Abbázia Club Hotel Kék központi elhelyezkedésével, patinás megjelenésével méltán vált közkedvelt és keresett szálláshellyé a Balaton fővárosában.

Hotelünk apartmanjai XIX. századi lakóházakból és villákból kerültek kialakításra, s bár modern köntösbe bújtak, mégis őrzik az akkori kor szépségeit megjelenésükben. Studió szobáink és apartmanjaink nyolc ilyen különálló épületben kaptak helyet, melyek mindössze 1-2 percnyi sétára találhatók egymástól. 

Bizton állíthatjuk, hogy legyen keszthelyi pihenésének, látogatásának célja bármi is (kultúra, nyaralás, üzleti út...), az Abbázia Club Hotel Kékből szinte mindent könnyedén elérhet gyalogszerrel. Városunk kulturális látványosságainak, múzeumainak, kiállításainak, a Festetics kastélynak megtekintéséhez sem kell autóba ülnie, a Balaton partja és a városunk strandjai is szinte karnyújtásnyira találhatók.

Amennyiben Ön is felfedezné Keszthely és a környék vonzerejét, barangolna kicsit városunk utcáin megcsodálva a kulturális adottságait, vagy csak szimplán élvezné a mesés Balaton part látványát, nyáron pedig frissítő hatását, várjuk szeretettel.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.